Casalini M20

Casalini lanceert nieuw model; Casalini M20Casalini lanceert het nieuwe M20-model. Casalini heeft samen met motorfabrikant Kohler een gloednieuwe motor ontwikkeld die voldoet aan de Euro4-milieuvereisten. De motor is een moderne motor met elektronische injectie die lage verbruiks- en lage emissiewaarden biedt. De motor is erg stil en trillingsvrij en heeft de hoogste componentkwaliteit. De combinatie van de moderne Kohler-motor en de volledig unieke glasvezel carrosserie van Casalini geeft de M20 een onderscheidende positie in zowel veiligheid als comfort bij brommobielen.

Bij de ontwikkeling van de M20 heeft Casalini de externe grootte aangepast aan de nieuwste vereisten. Van binnen behoudt de M20 de zeer royale ruimte van het vorige model. De M20 is aanzienlijk ruimer dan zijn concurrenten. Er is voldoende ruimte voor zowel de chauffeur en passagier als voor het meenemen van spullen in de gote bagageruimte. De M20 is een premium brommobiel.

Wees welkom en ontdek de Casalini M20 bij onze dealers!

kleuren:

Casalini biedt een breed scala aan kleurenopties. 4 verschillende pastelkleuren, 9 verschillende metallic kleuren en 4 verschillende metallic kleuren met pareleffect.

Let op; de beschikbaarheid en prijs van elke kleur is afhankelijk van de uitvoering van de M20.

 

Prijzen (rijklaar-prijs in pastelkleur)
M20   16.650,-
M20 Stile 17.450,-
M20 Lusso 18.250,-

Prijzen zijn rijklaar, INCLUSIEF alle bijkomende kosten: transport, afleverinspectie, poetsen en 2 jaar garantie.

More in this category: Casalini Kerry »

Contact informatie

Casalini Nederland

  www.casalini.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  +31 (0) 85 301 1218